Login / singn upRekisteröidy Kirjaudu sisään Get premiumKokeile Premiumia
Käyttämällä sivustoamme vahvistat lukevasi ja ymmärtäväsi meidän Evästekäytäntö. HYVÄKSY

Kuvaeditori, animaatio ja suunnittelu.

Photomash Studio by Pixlr *Uusi!

Luo korkealaatuisia visuaalisia resursseja yhdellä napsautuksella ilmaiseksi! Yhdellä napsautuksella visuaalinen luoja Photomash Studio poistaa välittömästi taustat valokuvistasi luodakseen upeita profiilikuvia, tuotekuvia, Youtube-pikkukuvia ja paljon muuta..

Yrittää Photomash nyt!
eCommerce photo maker
 

Suunnittelumallit

Aloita suunnittelu ammattimaisesti valmistetuista malleista! Luo YouTube-banneri, Instagram-tarina, ansioluettelo, esite, käyntikortti, esitys tai täydellinen myyntipuhe tuhansien upeiden ja ilmaisten mallien kasvavalla kirjastolla.

Tutustu malleihin

Animaatiot

Animoi mikä tahansa malli vain muutamalla napsautuksella Pixlr:llä. Käytä ammattimaisen näköisiä animaatioiden esiasetuksia tai tutustu aikajanan karkeisiin yksityiskohtiin ja vangitse yleisösi tavalla, jota yksinkertaiset kuvat eivät pysty.

Poista tausta

Poista valokuvien taustat helposti! Välitön AI-pohjainen taustan poisto yhdellä napsautuksella! Niin nopeaa, liian helppoa. Nyt voit poistaa taustat muotokuvista, selfieistä, profiilikuvista ja muusta muutamassa sekunnissa.

Poista BG
remove bg background remover

Kuvakollaasien tekijä

Haluatko koota valokuvia lennossa? Luo valokuvakollaaseja ilmaiseksi verkossa sisäänrakennetuilla valmiilla kollaasimalleillamme. Valitse vain asettelu, lataa kuvat ja aloita muokkaaminen.

Tutustu kollaasimalleihin
template collage maker

Suodattimet ja tehosteet

Muuta valokuvasi taiteellisiksi visuaaleiksi useiden luovien valokuvasuodattimien avulla. Saavuta haluamasi valokuvatehosteet vaivattomasti helpolla napsautuksella!

photo effects filters
free design photo editing tool

Kokeile Premiumia ILMAISEKSI

Luo ainutlaatuisia mestariteoksia Premium-käyttöoikeuden avulla! Työnnä luovia rajojasi ja tutustu Pixlrin helppokäyttöisiin työkaluihin, malleihin, elementteihin ja fonteihin jo tänään.

Aloita ilmainen kokeilujaksoni