Login / singn upÎnregistrează - te Autentificare Get premiumÎncearcă Premium
Prin faptul că utilizezi site-ul nostru, confirmi faptul că ai citit și înțeles Politica de utilizare a cookie-urilor. ACCEPT

Editor foto, animație și design.

Bun venit la Pixlr, numărul 1 în instrumentele de editare și design foto. Editați fotografii și creați design-uri uimitoare chiar în browser, pe telefon sau pe desktop, gratuit. Începeți de la o pânză goală, o fotografie, un videoclip sau selectați unul dintre șabloanele noastre create profesional.

Mai multe despre editorii foto

Photomash Studio by Pixlr nou!

Creați materiale vizuale de înaltă calitate cu un singur clic, gratuit! Creatorul vizual Photomash Studio cu un singur clic elimină instantaneu fundalurile din fotografiile tale pentru a crea imagini de profil uimitoare, imagini ale produselor, miniaturi YouTube și multe altele..

Încerca Photomash acum!
eCommerce photo maker
 

Șablonuri de design

Cele mai bune hack-uri de design? Șabloane! Utilizați cele mai recente șabloane pentru social media pentru a crea thumbnails pe YouTube, poveste (story) Instagram, postări pe Facebook și multe altele. Începeți să proiectați cu un PowerPoint, CV, broșură, carte de vizită, buletin informativ sau șablon de invitație la nuntă realizat profesional.

Explorează șabloanele

Animații

Animați orice design în doar câteva clicuri cu Pixlr. Utilizați presetări de animație cu aspect profesional sau intrați în detaliile crunte ale cronologiei și captați-vă publicul într-un mod în care imaginile simple pur și simplu nu pot.

Scoate Background-ul

Ștergeți fundalurile din fotografiile dvs. cu ușurință! Eliminarea imediată a fundalului cu ajutorul unui singur clic! Atât de repede, prea ușor. Acum puteți elimina fundaluri din portrete, selfie-uri, imagini de profil și multe altele în doar câteva secunde.

Înlătură BG
remove bg background remover

Creator de colaje de imagini

Trebuie să asamblați fotografii imediat? Creați gratuit colaje foto online cu șabloanele noastre de colaj pre-realizate încorporate. Doar selectați un aspect, încărcați imagini și începeți editarea.

Șablonuri de colaj
template collage maker

Filteri și Efecte

Doriți să îmbunătățiți starea de spirit a fotografiilor dvs.? Condimentați imediateat lucrurile cu filtrele foto potrivite pentru a arhiva efectele foto dorite în imagini. Cu un pic de creativitate asociat cu filtre și efecte foto versatile, este ușor să creați imagini artistice într-un clic.

photo effects filters
free design photo editing tool

Încercați Premium GRATUIT

Creați capodopere unice cu acces Premium! Împingeți-vă limitele creative și explorați instrumentele, șabloanele, elementele și fonturile ușor de utilizat Pixlr astăzi.

Începeți PROBAREA mea gratuită