Login / singn upRegistreer Log in Get premiumProbeer Premium
Door onze site te gebruiken, erkent u dat u onze Cookie beleid. AANVAARDEN

Foto-editor, animatie en ontwerp.

Photomash Studio by Pixlr *Nieuw!

Creëer gratis visuele middelen van hoge kwaliteit met slechts één klik! De visuele maker Photomash Studio met één klik verwijdert onmiddellijk achtergronden van uw foto's om geweldige profielfoto's, productafbeeldingen, YouTube-miniaturen en meer te maken..

Proberen Photomash nu!
eCommerce photo maker
 

Ontwerpsjablonen

Begin met ontwerpen met professioneel gemaakte sjablonen! Maak een YouTube-banner, Instagram-verhaal, cv, brochure, visitekaartje, presentatie of het perfecte verkooppraatje met een groeiende bibliotheek van duizenden verbluffende en gratis sjablonen.

Sjablonen verkennen

Animaties

Animeer elk ontwerp in slechts een paar klikken met Pixlr. Gebruik professioneel ogende animatie-presets of duik in de ruige tijdlijndetails en leg je publiek vast op een manier die eenvoudige afbeeldingen gewoon niet kunnen.

Verwijder achtergrond

Wis gemakkelijk achtergronden in uw foto's! Instant AI-aangedreven achtergrondverwijdering in een enkele klik! Zo snel, te gemakkelijk. Nu kunt u in slechts enkele seconden achtergronden van portretten, selfies, profielfoto's en meer verwijderen.

Verwijder BG
remove bg background remover

Fotocollage maker

Wilt u direct foto's samenstellen? Maak gratis online fotocollages met onze ingebouwde, kant-en-klare collagesjablonen. Selecteer gewoon een lay-out, upload afbeeldingen en begin met bewerken.

Ontdek collagesjablonen
template collage maker

Filters & effecten

Transformeer uw foto's in artistieke beelden met een verscheidenheid aan creatieve fotofilters. Bereik moeiteloos de gewenste foto-effecten met eenvoudige klikken!

photo effects filters
free design photo editing tool

Probeer Premium GRATIS

Creëer unieke meesterwerken met Premium-toegang! Verleg je creatieve grenzen en verken vandaag nog de gebruiksvriendelijke tools, sjablonen, elementen en lettertypen van Pixlr.

Start mijn gratis PROEF